Vízum do Thajska

Občané ČR nepotřebují vízum do Thajska, pokud jedou za účelem turistiky a jejich pobyt nepřesáhne dobu 30 dnů a vstoupí-li do země přes mezinárodní letiště. Pokud vstoupíte do země přes hraniční přechody či přístavy z Kambodže, Malajsie, Laosu a Myanmaru je povolen bezvízový styk pouze na 15 dní pobytu.

Podklady:

Cestovní pas s platností min 6 měsíců od data odletu z Thajska.

Vyplněný formulář

Pasová fotografie

Rezervace zpáteční letenky

Při dvoustupém vízu je potřeba ještě doložit poslední výpis z banky s minimálním zůstatkem 30 000Kč na osobu a itinerář plánu cesty psaný strojově v AJ.

Doba vyřízení:

7-10 dní

Poplatek ambasádě:

700 /1 vstup

1400/ 2 vstupy

Zkušenosti z cest